Grønløkke aftenskole

Fælles Fritid overtager Grønløkke Aftenskole til efterårssæsonen.

”Jeg kan med glæde fortælle, at Fælles Fritid overtager Grønløkke Aftenskole”, siger Birgit Christensen, skoleleder ved dag- og aftenskolen Fælles Fritid. ”Grønløkke Aftenskoles tidligere skoleleder Henny Margrethe Bauning må desværre stoppe på grund af helbredsmæssige årsager. Henny ønskede at netop vi skulle overtage den aftenskole, hun har ledet med stort engagement i 40 år.”
”Jeg ser det som en stor chance for at udvikle folkeoplysningen i det lokale område syd for Århus. Fra efteråret har vi hold i både Beder, Malling, Mårslet, Tranbjerg og Solbjerg,” siger Birgit. ”Det har været vigtigt for mig, at alle kursister fra begge aftenskoler kan deltage på samme hold, og at alle undervisere kan fortsætte. Jeg mener, det er en styrke, at vi fremover råder over flere lærerkræfter og lokaler, så vi kan tilbyde et endnu bredere udvalg af kurser i område syd.”
”Når kursisterne besøger Fælles Fritids hjemmeside for at tilmelde sig deres hold, vil de opdage at aftenskolen nu udbyder mange flere spændende kurser. Fælles Fritid tilbyder kreative kurser som maleri, syning og pileflet, og nu får vi også madlavning, glasfusing og porcelænsmaling. Fælles Fritids meget brede vifte af bevægelseshold, der spænder over yoga, pilates og qi gong er yderligere blevet beriget med triyoga. I Beder-Malling-området har vi blandt andet daghold i historie og litteratur. Vi har et big band, vestafrikansk dans og forhåbentlig kommer squaredance i gang igen til efteråret efter en lang coronanedlukning.”
Birgit afslutter med at fortælle, at Fælles Fritid er en 50 år gammel, velfungerende aftenskole. ”Tilmelding foregår sædvanligvis på Fælles Fritids hjemmeside med online betaling. Men vi tilbyder hjælp til de kursister, der ikke benytter sig af en pc.


Fælles Fritid

Skoleleder: Birgit Christensen

Telefon: 52243626

Mail: [email protected]

CVR: 28045131

Telefontid: Mandag og onsdag kl. 14.00 – 16.00

Medlem af Fora